Greetje Kooistra

Ik begeleid de verandering waarmee jij jezelf trouw blijft

Individuele coaching of loopbaantraject

Het loopt momenteel niet zo lekker in je privéleven of op je werk. Je komt er in je eentje niet uit. Je relaties lopen stroef, je hebt een conflict, je bent onzeker, je voelt je niet gelukkig of je werkgever vindt dat je begeleiding nodig hebt. Schroom dan niet en neem contact op voor individuele coaching of voor een loopbaantraject. We maken een afspraak voor een eerste gesprek. Telefonisch, fysiek of online. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis. We onderzoeken samen òf en hoe ik jou kan helpen. We kijken naar jouw doel en wat je in de weg staat om dat doel te bereiken. Waar loop je tegenaan? Wat vind je moeilijk, wat gaat je goed af, waar liggen jouw mogelijkheden en moeilijkheden. Daar gaan we mee aan de slag. Verandering is mogelijk en daar sta je niet alleen voor!

Tarief: 100 euro per uur, exclusief BTW


Training

Door groepsgewijs te werken kun je efficiënt veranderingen inzetten. Ik ben gespecialiseerd in:

  •  gedrags- en communicatietrainingen
  •  trainingen in een gedwongen kader 
  •  omgaan met weerstand
  •  trainingen naar (ander) werk

Doorgaans combineer ik de trainingen met persoonlijke begeleiding/coaching. Bij het groepsgewijs werken gaat mijn voorkeur uit naar fysieke trainingen. De individuele begeleiding kan digitaal, telefonisch of fysiek plaatsvinden.

Tarief op aanvraag


Teambuilding, heidagen, kickoff bijeenkomsten, dagvoorzitter

Soms heeft een organisatie een onafhankelijke gids nodig om gevoelige momenten te begeleiden. Door mijn ervaring als trainer en coach, beschik ik over vele werkvormen, uitstekende voelsprieten, parate humor en de nodige flexibiliteit om de dag voor te bereiden, uit te voeren en waar nodig stante pede  bij te stellen.

Tarief op aanvraag

 

Aquacoaching

Aquacoaching is nieuw in Nederland. Het is een bijzondere manier van stress- en traumareductie, waarbij in lichaamswarm water gewerkt wordt. Emoties (stress, angsten, trauma's) worden in het menselijk lichaam opgeslagen. Daar kunnen ze mentale, fysieke en sociale blokkades veroorzaken. Het menselijk lichaam bestaat voor het overgrote deel uit water. Door in het water te werken en te ontspannen, worden de emoties makkelijker los gelaten. Het water neemt ze mee. Napraten mag, maar hoeft niet. Zie ook mijn website over aquacoaching.

Tarief op aanvraag


Storytelling

Op de website Vrouwtje Jas plaats ik korte verhalen over gewone mensen met ongewone levens. De één vertelt over zijn tijd in de gevangenis, de ander over zijn liefdesverdriet. De verhalen zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar geanonimiseerd en geromantiseerd. Uiteraard met toestemming van de hoofdpersoon. Ieder levensverhaal staat op zich, en gebundeld vormen deze levens onze samenleving.


Greetje Kooistra, greetjekooistra@gmail.com, tel 06.15.324.601