Greetje Kooistra

Ik begeleid de verandering waarmee jij jezelf trouw blijft

Over mij

Ik heb mij altijd ingezet voor de samenleving en vooral voor de mensen in de samenleving. Dit deed ik als beleidsmedewerker, projectmanager, trainer en coach. Zie mijn curriculum voor meer informatie. 

De laatste 15 jaar werk ik als trainer en coach. Daarbij kijk ik vooral naar gedrag. En naar de effectiviteit van gedrag. Ik maak ineffectieve gedragspatronen zichtbaar en geef handvatten voor het aanleren van nieuw gedrag. Ik spreek je aan op je moed, je individualiteit en je intuïtie. Alles met als doel om te stimuleren dat jij het leven krijgt dat je voor jezelf wenst. Want jouw gedrag bepaalt het effect op anderen. Als je invloed neemt op de ander, bepaal je je eigen leven. Dat gun ik iedereen. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn CV hieronder of bezoek mijn LinkedIn profiel

 


Download het volledige CV hieronder


Greetje Kooistra, greetjekooistra@gmail.com, tel 06.15.324.601