Specialist in gedrag en interactie

Gun jezelf een goede coach

Je kent het misschien wel: je hebt het gevoel dat je een andere weg in moet slaan, maar je weetniet welke weg of hoe dit te doen.

Soms kun je bij vrienden of collega's terecht, soms zijn die onderdeel van het probleem. Loop je vast in je leven, in je vriendschappen, in je relaties, in je werk? Weet je even niet hoe je de volgende stap in je leven kunt zetten? Je kunt in de Kamer van Vertrouwen terecht. In de Kamer kun je sparren met een coach die gerichte vragen stelt, nieuwe inzichten geeft en je bewustzijn verruimt.

Kom praten als je het gevoel hebt dat je tegen iets of iemand niet opgewassen bent en steviger wilt gaan staan. Als je "nee" wilt leren zeggen of effectiever wilt communiceren. En als je meer invloed wilt krijgen, de touwtjes van het leven (weer) zelf in handen wilt krijgen. Neem contact op voor persoonlijke coaching. Soms is één gesprek al voldoende om weer perspectief te zien.

Belangrijk om te weten: het eerste gesprek, of de eerste digitale meeting, is kosteloos.

____________________________________________________________________________________________________

De Kamer van Vertrouwen is aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches en ingeschreven in het register voor vertrouwenspersonen.

Configureer deze downloadwidget

In de Kamer van Vertrouwen worden de vastgestelde ethische codes nageleefd.