Specialist in gedrag en interactie

Wat kan de Kamer van Vertrouwen voor u doen?

  • Trainen van werknemers en leidinggevenden: trainingen om ongewenst gedrag te voorkomen en efficiënt gedrag te ontwikkelen. Dus alles rondom effectief samenwerken, beïnvloeding en psychosociale veiligheid.
  • Coachen van werknemers en leidinggevenden: aanleren van individuele vaardigheden en nieuw gedrag, vergroten van effectiviteit, versterken van weerbaarheid.
  • Loopbaancoaching: begeleiding van werknemers die niet (meer) op de juiste plek in uw organisatie zitten naar een ander functie binnen of buiten uw organisatie.
  • Vertrouwenspersoon: werknemers kunnen op een laagdrempelige manier een vertrouwelijk gesprek voeren als hij/zij last heeft van werkdruk, discriminatie, pesten, (seksuele) intimidatie door collega's of leidinggevende. Ook integriteitskwesties kunnen besproken worden. Bekijk hier wat een vertrouwenspersoon voor uw organisatie kan doen.

Hoe werkt de Kamer van Vertrouwen?

  • Incidenteel voorval: doet zich een situatie voor die opgepakt moet worden terwijl uw organisatie geen vertrouwenspersoon of coach heeft? Neem dan contact op met de Kamer van Vertrouwen. De casus kan doorgaans snel opgepakt worden tegen het reguliere uurtarief.
  • Op uur-basis: uw organisatie wil graag de flexibiliteit behouden? Dan kunt u de Kamer van Vertrouwen inhuren op basis van een vooraf afgesproken uurtarief.
  • Strippenkaart die flexibel in te zetten is voor coaching, training en vertrouwenspersoon. Een strippenkaart is aanzienlijk goedkoper dan het losse uurtarief en heeft niet het volume van het jaarabonnement.
  • Jaar abonnement: de uren binnen het abonnement kunnen ingezet worden voor training, coaching en vertrouwenspersoon. Hiermee heeft u een flexibele en consistente aanpak in uw organisatie tegen een lage prijs. Nog een groot voordeel: u hoeft niet vooraf in te schatten hoeveel uur de organisatie het komende jaar gaat besteden aan coaching, training of vertrouwenspersoon. De uren die niet aan de ene dienst besteed worden kunnen voor een andere dienst ingezet worden.


Goed om te weten:


Bij ongewenste omgangsvormen is het belangrijk dat werknemers snel een klankbord vinden waarmee ze over de gebeurtenis kunnen praten. Soms kan dat met een partner, vaak ook niet. Veel werknemers piekeren hierover na werktijd, liggen ervan wakker en gaan de volgende dag met lood in hun schoenen naar het werk. Of ze melden zich ziek.


De Kamer van Vertrouwen is iedere werkdag bereikbaar van 13 tot 23 uur. Werknemers kunnen dus snel hun verhaal kwijt. Dit voorkomt onnodig uitval.

De Kamer van Vertrouwen is aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches en ingeschreven in het register voor vertrouwenspersonen.

Configureer deze downloadwidget

In de Kamer van Vertrouwen worden de vastgestelde ethische codes nageleefd.