Specialist in gedrag en interactie

De vertrouwenspersoon


Je komt thuis van je werk en je denkt: "Heb ik dat nou goed verstaan? Hoe zou zij dat bedoelen? Gebeurde dat nou echt?". Misschien praat je erover met je partner of met een vriend/vriendin. Het is belangrijk dat je je verhaal kwijt kunt. Doe je dit niet, dan ga je misschien piekeren of lig je wakker. De volgende dag ga je met lood in je schoenen naar het werk. Of je overweegt om je ziek te melden...


Het kan ook anders! Stuur een appje naar de Kamer van Vertrouwen, dan bel ik snel terug, meestal binnen een uur. De Kamer van Vertrouwen is iedere werkdag (tussen 8.00 - 22.00 uur) bereikbaar, je kunt dus snel je verhaal kwijt. We kunnen samen kijken naar eventuele vervolgstappen. Of het blijft bij dit ene gesprek, dat is ook oké.


Belangrijk om te weten: er zijn geen kosten aan dit gesprek verbonden!


Grensoverschrijdend gedrag


Word jij gediscrimineerd, gepest, buitengesloten, (seksueel) geïntimideerd of geconfronteerd met agressie, geweld of integriteitskwesties? Neem contact op met de Kamer van Vertrouwen. Ook als jouw werkgever geen contract met ons heeft. Je leidinggevende hoeft dit niet te weten en niemand hoeft toestemming te geven. Wat we bespreken blijft onder ons, daar komt de organisatie niets van te weten. Ook hiervoor geldt: jij hoeft niets te betalen.


Kijk in onderstaand filmpje waarvoor je bij de vertrouwenspersoon in de Kamer terecht kunt.

Pesten

Overkomt jou dit ook? Je bent echt niet de enige. De cijfers verschillen, maar wat vaststaat is dat het veel vaker voorkomt dan je denkt. Help dit stoppen. Neem contact op met de vertrouwenspersoon. Doe het voor jezelf en voor je collega's.


Kijk ook eens op de website over het pesten op het werk.

Ongewenst gedrag: het stopt niet vanzelf en de effecten zijn niet te overzien. Doe iets! Een gesprek met de vertrouwenspersoon kan een goede start zijn.

De Kamer van Vertrouwen is aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches en ingeschreven in het register voor vertrouwenspersonen.

Configureer deze downloadwidget

In de Kamer van Vertrouwen worden de vastgestelde ethische codes nageleefd.